Een willekeurige greep van diverse gerechten en dranken uit onze Menu
€ dagprijs
Zeeuwse OestersSeizoen gebonden / DAGPRIJS
Dagverse zeeuwse Oesters van top kwaliteit
€ 34€
Vispan “specialiteit van de chef”van de chef
Vispan "specialiteit van de chef"
laat u verassen door de smaak en geniet
(gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, verse puree of stokbrood)
€ 6,50
Wafel met suiker en boter
Wafel met suiker en boter
€ 22,50€
huiswijn cattin&fils (per fles)
cuvée d'Alsace
€ 17
1/2 Kipfillet met appelmoes
lekkere kipfilet met appelmoes , geserveerd met frietjes, kroketjes of verse pure
€ 11
Banana split
Banana split, vanille ijs met banaan, verse slagroom en warme chocolade
Voorgerecht: -Soep van de dag of 1 Kaaskroket of 1 Garnaalkroket Hoofdgerecht:-Vispannetje van de chef of 1Kg mosselen natuur+frit of Scampi’s naar keuze met aardappelgerecht naar keuze Dessert :-Dame blanche…
Honger een artikel verschenen in Sita Geschreven door culinair expert Willem Asaert in restaurant de zeester. OSSOBUCO OP DE PLAGE Recept van angelo guastamacchia